donderdag 11 januari 2018

Donderdag 11 januari: Meer sneeuwplezier!

Vandaag kregen onze leerlingen te maken met een aantal nieuwe uitdagingen op de skipiste. Zo leerden ze kennis maken met een pannenkoekenlift die hen op 1 2 3 een heel eind verder op de piste kon brengen. Ook slalommen op grotere hoogte mocht zeker niet ontbreken. Onze gevorderden hebben al kennis gemaakt met de rode piste. Morgen zullen de beginners aan hun eerste afdaling beginnen, namelijk de blauwe piste.

Na al de plezante activiteiten van de voorbije dagen, was het tijd om ook nog wat te leren over de omgeving van Zinal. De leerlingen werden in verschillende groepjes onderverdeeld en moesten tijdens een wandeling door het oude en het nieuwe gedeelte een aantal opdrachten uitvoeren: een ijsberg maken waarbij een steile en zwakke helling te zien was, de hoogtelijnen op die ijsberg weergeven, ambachten en andere faciliteiten zoeken in het dorpje …


Vanavond was er nog een casinoavond gepland door onze monitoren waarbij de leerlingen zomerse kledij moesten aantrekken. Tijdens deze avond konden de leerlingen gezellig samen zijn, een drankje drinken, spelletjes spelen (roulette, bottle flip, kaartspelen, stapelgek, je toekomst laten voorspellen …), nieuwe vriendschappen sluiten met leerlingen van andere scholen … 1 opmerking:

  1. heel leuk.ze zien er heel blij uit.geniet er van schatje dina yno💕💕. nu kan ik rustig slapen.hhhh.💤💤💤💤

    BeantwoordenVerwijderen